Termékcsoportok
Termékek

Termékcsoportok:

Gyári homlokrakodók

Számos nyugati traktormárka választotta a prémium minőségű Stoll homlokrakodókat gyári beszállítójaként.

A Stoll homlokrakodók több nyugati és keleti traktorgyár gyári beszállítója. Case IH, New Holland, Steyr, valamint a Deutz-Fahr, Same, Lamborghini, valamint Arbos, Branson, Dong Feng, és Tym traktormárkák egyaránt a prémium minőségű német rakodókat választotta gyári tartozékának.

A gyári típusjellel és fényezéssel ellátott rakodókat könnyű felismerni a világon egyedülálló emelőgémbe rejtett párhuzamvezetőről. Emellett tökéletesen illeszkedő és fomatervezett konzolok nem akadályozzák a kerekek és sárvédők elfordulását a végső állásnál sem, a tervezők gondosan ügyeltek a szűrők és egyéb szervizpontok (olajfeltöltő, nívópálca stb.) hozzáférhetőségéről is.

A Stoll magas minőségi követelményeket támaszt termékei iránt, és prémium katergóriájú rakodókat gyárt 1965óta, mely azóta sikeres a világon. Kiváló anyagminőség, magas terhelhetőség és tapasztalatokon alapuló hosszú élettartam, akár mindennapi kemény igénybevétel mellett is. Ezek alapján választotta számos traktorgyár gyári márkájává, és kifejezetten ajánlott bármelyik más traktortípusra is 30-300Le-ig.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

A prospektusok általában PDF-formátumúak, mely megnyitásához az ingyenes AdobeReader programmal kell rendelkeznie számítógépének.

- Stoll FZ Profiline prospektus

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.