Termékcsoportok
Termékek

Termékcsoportok:

MANDAM szántóföldi kultivátorok

A szántóföldi kultivátorokat előnyben részesítőknek számos megoldást kínálunk, mint a művelési mélység, mint a kapafejek típusa és kiosztása alapján. Szárnyas és lándzsás kapás grúberek széles választékát ajánljuk. A MANDAM gépcsalád a mélyebb, szántást kiváltó műveléshez is képes a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.

KUS kétsoros szárnykapás grúberek

Szárnykapás kultivátorok, kapák két sorban rugós és nyírócsapos kőbiztosítással 1,8-5,6m-ig.

részletek »

KC-SP lándzsás kapás grúberek

Lándzsás kapás kultivátorok rugós és nyírócsapos kőbiztosítással 2,0-4,6m munkaszélességben.

részletek »

SPEC szárnykapás grúberek

Új típus, mely a már jól ismert és bevált TOP grúber továbbfejlesztésének köszönhető. A SPEC és TOP típusok közötti különbség a hajlított kapaszárban, és a rugós kapabiztosítás elhelyezkedésében rejlik.

részletek »

TOP szárnykapás grúberek

A Mandam talajművelő gépek leginkább kedvelt és minden körülmények között nagyon jól vizsgázott géptípusa a TOP grúber. A szárnykapás szántóföldi kultivátorok esetében egy kifejezetten strapabíró erős háromgerdelyes vázra épülnek a művelőelemek. Elérhetők 2,5-6m munkaszélességben, és többféle kivitelben,az ügyfél egyéni igényei szerint.

részletek »

KUN-Super lúdtalpkapás kultivátor

Szántáselmunkálásra, gabona tarlóápolásra, tavaszi mechanikus gyomirtásra, talaj előkészítésre kiválóan alkalmazható rugós kapás kultivátor. Különböző hengertípusokkal szerelve 3,0-6,0m-es munkaszélességben érhető el. Igény szerint rendelhető pálcás simítóval is a henger előtt és/vagy után szerelve. Két típust ajánlunk, mindkét típus rugós kapákkal szerelt, de más más kapafejekkel.

részletek »

Kérdése van?

Keressen minket alábbi elérhetőségeinken!


 +3620/511-4208

 info@satogep.hu

© Sato-Gép Kft | Minden jog fenntartva.